dissabte, 22 d’octubre del 2016

La música ♪♫♪♫

Vivim envoltats de sons, sorolls i música, que comencem a sentir des de la 24a setmana dins la panxa de la mare quan ja s'ha desenvolupat el nostre sistema auditiu.
La música és un llenguatge universal, que ens aporta moltes sensacions diverses. Ens produeix benestar, ens engresca, ens connecta amb els altres, ens ajuda a estimar el nostre propi folklore i participar del dels altres.

És un mitjà que ofereix la possibilitat d'expressar sentiments i comunicar-se corporal i verbalment, compartint així moments que ajuden a crear i enfortir vincles entre infants i entre infants i adults.

Amb la música s'aconsegueix un aprenentatge globalitzat, ja que col·labora en la formació de llenguatge i conceptes, en reforçar la capacitat d'atenció i d'escolta, la memòria, la sensibilitat, potencia la coordinació motora... i un llarg reguitzell més d'aprenentatges!

També ens ajuda a vehiculitzar altres activitats i complementar-les, aportant un aire lúdic i festiu fent de l'aprenentatge un joc, i es que jugant és com millor s'apren.



Podem trobar un grapat de cançons amb temàtiques ben diverses, tradicionals i actuals. Poc a poc aniré compartint amb vosaltres fitxes, que podreu desar-vos i imprimir per gaudir d'un cançoner ben bonic i variat. 



I aprofitant que estem a la tardor iniciem amb la fitxa d'aquesta animada cançó popular catalana:



M'agrada la tardor

Clica sobre la imatge per descarregar-te-la


from Clker.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Transparent Yellow Star