dilluns, 14 de novembre del 2016

A la caça del tió!

S'acosta l'hivern, i amb ell el Nadal. Carrers i botigues ja s'estan preparant per l'arribada de les festes, i si busquem podem trobar activitats molt interessants i originals per compartir petits i grans. 

Des de caçations ens ofereixen una experiència inoblidable per compartir en família, que ens convida a endinsar-nos en la màgia que envolta aquesta època de l'any. 

Mentre gaudim d'un passeig descobrint nous paratges naturals, ens aventurem en la cerca d'un dels entremeliats tions que s'han escampat per els boscos de Catalunya. 

Però un bosc és un lloc molt gran, i perquè ens sigui més fàcil trobar el nostre amic de fusta, el mateix tió uns dies abans ens enviarà per correu electrònic un mapa amb indicacions de la ubicació i les coordenades GPS per geolocalitzar-lo amb el Google Maps. 

Recordeu portar a sobre algunes mandarines per si té gana en el viatge de tornada a casa 😉

I vosaltres ja heu anat a buscar el vostre tió?

2 comentaris:

  1. El mapa amb les indicacions l'envia el tió per correu electrònic uns dies abans d'anar a la cacera! I també envia les coordenades GPS per geolocalitzar-lo amb el Google Maps! Som uns tions molt espavilats!!! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot i que amb una mica de retard...Moltes gràcies Tió!
      Actualitzada la informació :)

      Elimina

Transparent Yellow Star