dijous, 21 de novembre del 2019

Conte "Bombolles" 📖🤰

Ja fa un temps us parlàvem de tot els beneficis dels contes i com dedicar un espai acollidor de lectura a casa en aquesta entrada → El conte. ←

I avui us volem recomanar un  conte senzill però molt bonic Bombolles.



Està pensat per llegir-li al bebè durant l'embaràs, pot semblar una tonteria però creiem fermament en que això ajuda a teixir i reforçar els llaços afectius amb el nadó. 
Sens dubte una altra manera d'alimentar-lo, d'acaronar-lo i tranquilitzar-lo amb la veu. No entenen les paraules, però si que perceben les emocions que transmets. 

Però no només es limita a la lectura durant la gestació, també és un bon recurs per seguir llegint durant la infantesa ja que darrera la senzillesa del text de Teresa Arias i la delicadesa de les il·lustracions de Vero Tapia, es tracten temes tant importants com l'amor, el nostre espai personal, l'empatia, l'amistat...

Al final del conte hi trobem una guia per a mares i pares, on es remarca la importància d'establir una comunicació amb el fill/a des d'abans de néixer per transmetre-li el nostre amor, i així començar a crear el vincle que ens uneix. 
També hi podreu trobar un seguit de recomanacions que ens donen idees per poder connectar amb el bebè.

Que en penseu del fet de compartir moments de lectura?
from fumira.jp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada